Már április 11-én tudtam, hogy holnap kiállításra megyünk, ugyanis a Gazdival elmentünk a Glamour Kutyakozmetikába Jack gazdijához, Christinehez és utána bent aludtam a házban. Tudjátok, sikerült úgy szoktatnom a Gazdit, hogy minden kiállítás előtt megengedje nekem a benti alvást. Szegénykém azt hiszi, ha kint aludnék a helyemen, akkor összepiszkolnám magam. Pedig nem. Sőt! Ha tudom, hogy kiállításra megyünk, akkor nemhogy a sárba nem lépek bele, de még a fűben is meggondolom, hogy hol végezzem el a dolgom. Nagyon vigyázok a bundámra! De ezt azért ne kössétek a Gazdi orrára! Még a végén kint kell aludnom!

Szóval elérkezett a nagy nap. Már igazán korán felébresztettek, hogy még legyen időm játszani és megreggelizni. Erről jut eszembe, egyszer – mások tanácsát megfogadva – a Gazdi nem adott nekem reggelit a kiállítás napján, mert állítólag úgy jobban figyelek majd! Nálam ez nem jött be! Úgy megsértődtem, hogy nem voltam hajlandó normálisan viselkedni egész nap! Egyből tanultak a dologból és azóta kapok reggelit!

Visszatérve a kiállításra: Korán reggel elindultunk, de ezúttal igen nagy stábot vittem magammal. A Gazdin és a Pót-Gazdin kívül eljött velem a kozmetikusom, Christine is és az ő férje, Péter. Christine kapta ugyanis azt a megtisztelő feladatot, hogy felvezethetett engem a kiállításon, a férje pedig készíthetett rólam fotókat! Azt hiszem ezzel mind a kettőjüket határtalanul boldoggá tettem! A Gazdi és a Pót-Gazdi mindig jönnek velem. Ők biztosítják számomra a megfelelő kényelmet és ellátást, valamint a testi-lelki kényeztetést.

Ezen a napon különösen jó kedvem volt és nagyon jól éreztem magam Christinevel a ringben. Nagy örömömre megszereztem a Hungária Champion címhez szükséges utolsó CAC címet és ráadásul még én lettem a fajtám legjobbja is, azaz a Hungária Fajta Győztes címet ( angolul Best of Breed, BOB) is sikerüt megszereznem. A Hungária Fajta Győztes cím birtokában kivártuk a délután esedékes Best in Show-t. A köztes időt én meditálással, szundikálással töltöttem. A legnagyobb nyugalomban aludtam hiszen a stábom tagjai mind körülöttem voltak.

A Best in Show-ban eddigi életem legnagyobb kiállítási eredményét értem el: Második lettem a fajtacsoportomon belül, azaz a BOB kupám mellé mág egy BOG II. kupát is hazvihettem. Igyekeztem megköszönni Christinenek a profi felvezetést, ezért próbáltam jól összepuszilgatni az arcát. Nem bánta! Elgondolkoztam rajta, hogy Christinet Helyettes-Gazdi státuszba emelem!

Jó nap volt! Ráadásul jutalomként még egy napot aludhattam odabent!